Vier jouw feest in Bloopers!

Bloopers biedt met verschillende zalen en barren ruimte aan meer dan 600 personen. Alle zalen zijn apart te reserveren en beschikken over een eigen geluidssysteem, muziekinstallatie, microfoon, camerabeveiliging, wifi en airco.

Je kunt onze zalen afhuren voor een bedrijfsfeest, verjaardag, borrel, vergadering of presentatie. Alle zalen bevinden zich op de begane grond aan de straatzijde, dus er is ook de mogelijkheid om het terras bij je feest of borrel te betrekken. We denken graag met je mee om jouw feest of borrel tot een succes te maken!

Bij Bloopers betaal je geen zaalhuur. We maken afspraken over minimale drankafname. Je kunt met je feest of borrel kiezen voor verschillende arrangementen. Vul het contactformulier onderaan de pagina in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Café De Kuiperij

Naast Bloopers zit ons café: De Kuiperij. Hier verkopen we verschillende speciaalbieren, whisky’s en wijnen en kun je geregeld genieten van livemuziek. Ook De Kuiperij kan afgehuurd worden voor een feest of borrel. De Kuiperij biedt ruimte aan ongeveer 100 personen. Kijk op www.cafedekuiperij.nl voor meer mogelijkheden.

Het middenschip

Bloopers en de Kuiperij delen een zaal: Het Middenschip. Dit is zowel bij Bloopers als De Kuiperij te betrekken, maar kan ook op zichzelf open en is daardoor multi-inzetbaar. Deze zaal is onlangs nog verbouwd en dus gloedje nieuw. Het Middenschip biedt ruimte aan 200 personen en bevat naast een lange bar ook een groot podium dat uitermate geschikt is voor liveoptredens. Laat je gegevens achter in het contactformulier onderaan de pagina, dan nemen wij contact met je op!

Shotto

Naast Bloopers en De Kuiperij, beschikken wij ook over shot- en cocktailbar Shotto. Hier staat beleving voorop. Onze bartenders shaken frisse cocktails en flamen hete shots! De moderne, lange bar is erg geschikt voor verjaardagen, bedrijfsfeesten of borrels. Ook kun je bij Shotto cocktail- en shotworkshops volgen. Neem contact op via www.shotto.nl voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende aanvraag

Jouw feest bij ons!

Vul het formulier in om een vrijblijvende aanvraag te doen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!