Wij vinden het leuk om onze gasten te leren kennen. Maar ken jij ons eigenlijk? Vraag je je weleens af welke barman- of vrouw jouw bier tapt? Wie die gast is die met glazen sjouwt of wie iedere avond jouw jas voor je ophangt? Leer hier het feestteam van Bloopers kennen!

Thomas
Thomas
Doe de Thomas! Deze vrolijke vriend is altijd in voor een geintje. Hij zet graag een “skuimpie van pluimpie” voor iedere Anton & Evert neer. Heya!
Jelmer
Jelmer
Chagrijnig? Kom dan een avondje bij Jelmer aan de bar staan! Deze stuiterbal tovert een glimlach op ieders gezicht. “Tien minuten later en de tent die staat te springen…” BAM confetti in je muil!
Melissa
Melissa
Niet klagen, maar doorwerken, dat is Melissa’s motto. Soms is ze zo geconcentreerd bezig dat ze vergeet te lachen, maar als je dan lief naar haar knipoogt tover je zo een glimlach op haar gezicht! Niet verdrinken in die mooie blauwe ogen hè!
Bas
Bas
Deze duizendpoot is overal voor in! Of Bas nu in de zaal, garderobe of achter de bar staat, hij staat voor iedereen klaar. Maar het schijnt dat je geen 30 seconds tegen ‘m moet spelen, want dat ga je verliezen!
Sander
Sander
Jaaaaren geleden begonnen in de zaal van Bloopers en inmiddels één van de snelste barmannen: Sander! Deze zeeman is doordeweeks veel in Bloopers te zien in Royal Buf-kostuum, maar in het weekend slingert hij zelf de biertjes over de bar. Aiai kapitein!
Mark
Mark
Mark aka Tonic is misschien net zo vaak achter als voor de bar te vinden. Nuchter is ‘ie een stuk minder soepel in de heupjes, maar dat mag de pret niet drukken. Je vindt ‘m vaak achter de kleine bar en het schijnt dat vrouwelijk schoon daar dan voorrang heeft.
Jeroen
Jeroen
Vrouwen, hou je dochters thuis, meisjes hou je moeders thuis, want daar komt Jeroen. Deze casanova weet iedereen te strikken met zijn perfect serve! Maar dames, stop alsjeblieft met zijn naam op de wc-deuren schrijven, want dat is lullig tegenover de rest…

Events

Team Bloopers maakt er iedere week weer een feestje van!

Naar events >