Schaamteloos dansen & zingen op woensdag!

Kleine warming up, heupjes in de olie en gaan met die banaan! Iedere woensdag mag er schaamteloos gedanst worden in Bloopers op de allerbeste hits: van Hollands tot gouwe ouwe, van lekker fout tot muziek van nu, alles komt voorbij! En iedere laatste woensdag van de maand kan er karaoke gezongen worden tijdens Bloopzuiver! Ben jij niet zo’n nachtegaaltje? Dat geeft niet, want er is altijd plaats in ons publiek!
Minimum leeftijd is op woensdag 18 jaar.

Thirsty Thursday

Donderdag is dé studentenstapavond in Zwolle en dan lest Bloopers graag jouw dorst. Voor middernacht kost bier of wijn maar € 1,20, dus je bent een dief van je eigen portemonnee als je die actie aan je voorbij laat gaan. We gaan door tot in de vroege uurtjes, dus we hopen dat je vrijdagochtend geen colleges hebt… Ach, je leeft maar één keer toch?
Minimum leeftijd is op donderdag 18 jaar.

Bucketdeal Friday

Geen geëmmer op vrijdag! Je gaat het weekend in met een knaller samen met Team Bloopers. Emmers Flügel kosten op vrijdag maar vier tientjes en je hebt al een bucket met vijf Desperados of Wieckse rosé voor de prijs van vier! Ons doldwaze feestteam neemt jou mee het weekend in.
Minimum leeftijd is op vrijdag 21 jaar.

Acties

Vrijdagavond = bucketdeal avond in Bloopers!
Veertig Flügels voor €40,- in een bucket of liever vijf Desperado’s voor maar €20? Deze deals sluit je iedere vrijdagavond in het leukste feestcafé!

Iedere woensdag, donderdag en vrijdag bestel je je bier of wijn voor maar €1,20!

Alles mag op zaterdag

We zouden soms willen dat Bloopers twee keer zo groot was, want op zaterdag zitten we altijd rammetje vol. Logisch ook, want alles wordt uit de kast getrokken om jou de mooiste avond van je leven te bezorgen. De confetti vliegt je om de oren, je gaat bijna scheel kijken van het maximaal radje draaien, zere benen van het doorzakken en polonaise lopen en pijn in je buik van het lachen om ons feestteam! 100% FEESTGARANTIE!

Bekijk onze actuele evenementen op de Bloopers Facebookpagina. Bekijk ook gelijk of je op de foto staat in onze Wall of Shame!